donderdag 30 maart 2017

Pyjama party

Pyjama's naaien is wel het meest dankbare project dat er is. Ze worden immers elke dag nacht gedragen. En in het weekend zouden ze er het liefst de hele dag in rondlopen.

Sewing pyjama's must be the most rewarding job there is. They are worn every day night. And usually a big part of the weekend as well.

Pyjama's zijn ook het perfecte excuus om met stoffen te naaien die je het liefst links zou laten liggen, tot teleurstelling van je kinderen.


Dus hierbij twee identieke pyjama's met een stof van de film Huisdierengeheimen. Veel woorden ga ik er niet aan vuil maken, de beelden spreken voor zich. Ze worden al maanden gedragen.... en dus vies voor ik er foto's van kon maken. Tot nu.


Patronen: Ottobre 6/2015 - shirt 15 'Steampunk' + pyjamabroek 35 'Fall Asleep'
Stof: Little Darling bij Stoffenelf (uitverkocht)ENGLISHPJ's are the perfect excuse to go out of your fabric comfortzone and let your kids choose the fabric.
So hereby I present two identical pyjama's in a jersey with a 'Secret life of pets' print. I am not going to say a lot about it, the pictures speak for themselves.


Patterns: Ottobre 6/2015 - shirt no. 15 'Steampunk' + pj pants no. 35 'Fall Asleep' 
Fabric: jersey 'secret life of pets by Little Darling Fabrics' at Stoffenelf 14 opmerkingen:

 1. Wat een mooi stofje en hele mooie pyjama's.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vrouw, van mij mogen die zelfs de hele dat in pj rondlopen als het weekend is - allé, als ze nergens verwacht worden uiteraard. Ik vind deze exemplaren best wel mooi, véél beter dan frozen of drukke gele mannetjes of zo.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat doen ze hier ook hoor.... Sterker nog als we er hier op uit gaan in het weekend wil het pyjamashirt zelfs nog wel eens aan blijven... En een nachtjapon van vorig jaar viel zo mooi uit dat je ons er soms mee in de supermarkt kon betrappen 😉

   Verwijderen
 3. Oh dat moet je dus doen met de stofjes waar alleen je kinderen blij van worden hahah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die lach is goud waard.
  Laat ze maar genieten van hun nieuwe pyjama.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk! Echt ideaal pyamastofje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh my goodness - my little girls would die with excitement if I made them these! So awesome!

  BeantwoordenVerwijderen